Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kurt CHP’nin 102’nci yaşını kutladı

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, sosyal medya hesapları üzerinden bir paylaşımda bulundu ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 102.yıldönümünü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2025 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2025 11:41
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Kurt CHP’nin 102’nci yaşını kutladı

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kuruluşunun 102’nci yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda Başkan Kurt, CHP’nin Cumhuriyet değerlerini koruma ve demokrasiye sahip çıkma mücadelesine vurgu yaptı. Kurt sözlerinde, ‘’Bir neferi olmaktan kıvanç duyduğum, ilkelerine sımsıkı bağlı olduğum; gençlerden çiftçilere, emeklilerden asgari ücretlilere, esnafından sanayicisine, öğretmeninden madencisine kadar herkesin umudu, ezilenlerin gür sesi, demokrasinin ve adaletin savunucusu, Atatürk’ün dev mirası, Türkiye’nin birinci partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 102’nci yıl dönümünü kutluyorum. Köklü geçmişi, birleştirici ve kucaklayıcı felsefesi, toplumun tüm kesimlerini gözeten programı; eğitim, sağlık, ekonomi, hukuk ve dış politika gibi alanlardaki ilerici politikaları ile Türkiye siyasetinde mühim bir yer edinen; değişim yanlısı bir hareket, belirleyici bir aktör ve lokomotif bir güç olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin varlığını uzun yıllar sürdürmesini, iktidar yolculuğunun başarıya ulaşmasını temenni ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilk Genel Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu partiye hizmet eden tüm genel başkanlara ve her kademeden parti mensuplarına saygılarımı sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.