Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, “Emeklinin sorunu iktidarımızda sona erecek”

Çiftlikköy Emekliler Derneği’ni ziyaret eden Yeni Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, emeklilerin geçim mücadelesine dikkat çekerek, "Emeklinin sorunu iktidarımızda sona erecek, emeklilerimiz hak ettikleri huzurlu yaşama kavuşacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2026 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2026 11:52
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yeni Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, “Emeklinin sorunu iktidarımızda sona erecek”

Yeni Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyelerinden oluşan heyetle birlikte Çiftlikköy Emekliler Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Emekli vatandaşlarla bir araya gelen ilçe yönetimi, dernek üyelerinin taleplerini, beklentilerini ve yaşadıkları ekonomik zorlukları dinledi.

Ziyaret esnasında partiye katılım sağlayan yeni emekli üyelere rozetleri İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ve parti yöneticileri tarafından takdim edildi.

Ziyaretin ardından emeklilerin yaşam mücadelesine ve ekonomik şartlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yeni Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı, açıklamalarda bulundu. Ömrünü ülkeye hizmetle geçirmiş insanlara hak ettikleri değerin verilmesi gerektiğini söyleyen Kaşıkçı, "Ömrünü bu ülkeye hizmet ederek geçirmiş emeklilerimiz, bugün ne yazık ki pazarda filesini doldurmanın, torununa harçlık vermenin ve ay sonunu getirmenin hesabını yapıyor. Emeklilik; yoksullukla, çaresizlikle değil, huzur ve güvenle anılmalıdır. Emeklinin sofrasında geçim sıkıntısı değil, bereket; hayatında kaygı değil, huzur olmalıdır. Şunun açıkça bilinmesini isterim ki; emeklinin sorunu iktidarımızda sona erecek. Yeni Parti olarak emeklilerimizin hak ettikleri insanca yaşam koşullarına kavuşması için tüm gücümüzle mücadelemizi sürdüreceğiz. Emeklilerimiz bu ülkenin yükü değil, alın teri ve en kıymetli birikimidir. Misafirperverlikleri için Çiftlikköy Emekliler Derneği Başkanı Tevfik Çelik ve yönetimine teşekkür ediyor, partimize katılarak mücadelemize güç veren emekli yol arkadaşlarımıza aramıza hoş geldiniz diyorum." diye konuştu.

Çiftlikköy Emekliler Derneği Başkanı Tevfik Çelik ve dernek yöneticileri ise nazik ziyaretleri, destekleri ve emeklilerin sesini duyurma noktasındaki hassasiyetleri dolayısıyla Yeni Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Savaş Kaşıkçı ile beraberindeki heyete teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.