Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköylüler Dünya Kupası heyecanını dev ekranda yaşadı

2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu’nda ilk maçını Avustralya ile oynayan Türk Milli Futbol Takımının mücadelesini, Çiftlikköylüler, Belediye Düğün ve Konferans Salonu’na kurulan dev ekranlarda izledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2026 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2026 12:54
Kaynak: YALOVA HAYAT
Çiftlikköylüler Dünya Kupası heyecanını dev ekranda yaşadı

Sabahın erken saatlerine rağmen çok sayıda futbolseverin doldurduğu salonda Avustralya maçının heyecanı, tüm Türkiye ile birlikte yaşandı.

Rengârenk formaları ve Türk bayraklarıyla milli takıma destek veren taraftarlara, çay ve simit ikramları da Çiftlikköy Belediyesi tarafından ücretsiz olarak yapıldı.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de, mücadeleyi dev ekrandan izleyerek Türk milli takımına destek verdi.

Irankunda ve Metcalfe’nin golleriyle 2-0 biten zorlu mücadelenin galibi Avustralya ekibi olurken, Türkiye, gruptaki ikinci maçında 20 Haziran Cumartesi günü Türkiye saati ile 06.00’da karşılaşacağı Paraguay karşısında galibiyet arayacak.

Çiftlikköylüler, Türkiye-Paraguay mücadelesi de Belediye Düğün ve Konferans Salonunda dev ekranda izleyebilecek.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.