Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediyesinden her mahalleye eşit hizmet

Çiftlikköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri, "Her mahalleye eşit hizmet" anlayışıyla bayram boyunca mahallerde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 01:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 01:13
Kaynak: Serap Polat
Çiftlikköy Belediyesinden her mahalleye eşit hizmet

Çiftlikköy’de, Belediye Başkanı Adil Yele'nin "Her mahalleye eşit hizmet" sözü ve talimatı doğrultusunda temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların bayram sabahına daha temiz bir Çiftlikköy’de uyanması amacıyla mahallerde yol yıkama çalışması gerçekleştiren Çiftlikköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri, bayram boyunca da çalışmaya devam etti.

Her mahalleye, her bir Çiftlikköylüye eşit hizmet anlayışıyla Çiftlikköy’ün her noktasında hizmet veren Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 500 Evler Mahallesinde gerçekleştirdikleri çalışmalarda Bayrak Caddesini, 75. Yıl Okulu önünden başlayarak Al Sakkar Camiine kadar yıkadı. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele'nin "Her mahalleye eşit hizmet" talimatı doğrultusunda ilçe sakinlerinin taleplerini dikkate alarak hizmet veren Çiftlikköy TİM ekibi, "Çiftlikköy'ün her yerinde biz varız" diyerek, özverili çalışmalarına her gün devam ediyor.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.