Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy heyetinden YTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ahmet Milhan Altınok ve beraberindeki parti heyeti, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Meclis Başkanı Abdurrahman Tutuğ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, odanın kent genelinde yürüttüğü projeler ve planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2026 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2026 00:14
Kaynak: YALOVA HAYAT
AK Parti Çiftlikköy heyetinden YTSO’ya hayırlı olsun ziyareti

Yalova'da siyasi partiler ile meslek odaları arasındaki diyalog ve iş birliği mekanizmalarını güçlendirmeye yönelik saha ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ahmet Milhan Altınok ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'na (YTSO) resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti heyeti, yakın zamanda göreve başlayan YTSO Meclis Başkanı Abdurrahman Tutuğ’u makamında ziyaret ederek yeni görev dönemi için tebriklerini ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Samimi bir atmosferde geçen ve Çiftlikköy yerelindeki ekonomik yatırımların da ele alındığı görüşmede, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ve Meclis Başkanı Abdurrahman Tutuğ hazır bulundu. Altınok ve beraberindeki heyet, Yalova iş dünyasının çatı kuruluşu olan YTSO’nun kent genelinde ve özellikle sanayi yatırımlarının yoğunlaştığı ilçelerde yürüttüğü projeler, üyelere yönelik faaliyetler ve ticari hayatı canlandırmaya yönelik planlanan oda çalışmaları hakkında başkanlardan detaylı bilgiler aldı.

Ziyaretten duyduğu kurumsal ve kişisel memnuniyeti dile getiren Tutuğ, siyasi partilerin kent dinamikleriyle ortak akıl çerçevesinde buluşmasının Yalova’nın kalkınması açısından önemine dikkat çekti. Meclis Başkanı Tutuğ, nazik ziyaretleri, tebrikleri ve yapıcı yaklaşımları için Altınok ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkürlerini iletti. YTSO Başkanı Demiryürek de kentin ticari hacmini büyütmek adına tüm siyasi partilerle ve yerel yönetimlerle koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.