Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu'da yeni hizmet dönemi için kurbanlar kesildi, halka ikram edildi

Armutlu Belediyesi’nde yeni hizmet dönemi adına kurbanlar kesildi. Yeni hizmet dönemi için kesilen kurbanlar halka ikram edildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 14:10
Kaynak: Murat Can Aytemur
Armutlu'da yeni hizmet dönemi için kurbanlar kesildi, halka ikram edildi

Armutlu ilçesinde yeni hizmet dönemi için kurban kesim töreni gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, Belediye Başkanı Cengiz Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve Ak Parti Grubu İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Başkanı Samet Yenitürk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kerem Işıklar ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri'nin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, kesilen kurbanlar, Armutlu Halkına ikram edildi.

Yeni hizmet döneminin başlangıcını kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Armutlu halkıyla bir araya gelindi ve birlikte dualar edildi. Katılımcılar, yeni dönemin ilçe için hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

İlçe yöneticileri ve halkın bir araya gelerek paylaşım ve dayanışma ruhunu pekiştirdiği anlamlı etkinlik, Armutlu'nun birlik ve beraberlik içerisinde, daha güzel yarınlara doğru ilerleyeceğine olan inancı artırmaya vesile oldu. Yeni hizmet dönemi için kesilen kurbanların halka ikramıyla gerçekleştirilen etkinlikte, ilçe sakinleri bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.