Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milletvekilli Becan’dan Başkan Yele’ye hayırlı olsun ziyareti

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Engin’le birlikte Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 14:04
Kaynak: Murat Can Aytemur
Milletvekilli Becan’dan  Başkan Yele’ye hayırlı olsun ziyareti

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele kendisini ziyaret eden CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ve YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Engin’i belediyeye gelişlerinde kapıda karşılayarak makamında konuk etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yele, Çiftlikköy Belediyesi’nin mali durumunu incelemeye aldıklarını dile getirdi. En kısa süre içerisinde belediyenin mali tablosunu kamuoyu ile de paylaşacaklarına değinen Yele, seçimlerde belirtilen projelerin hayata geçirilmesi için de çalışmalara vakit kaybetmeden başlayacaklarına dikkat çekti.

Çiftlikköy ilçesinin ilin en hızlı gelişen noktası olduğuna vurgu yapan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan ise, “Çiftlikköy ilçemiz ilimiz açısından çok önemli bir noktada. O nedenle ilçemizin sorunlarının ortadan kaldırılması, taleplerinin yerine getirilmesi ve devlet yatırımlarının ilçeye getirilebilmesi adına biz de Ankara’da elimizden gelen ne varsa yapacağız. Ben Çiftlikköy Belediye Başkanı seçilen değerli başkanımız Adil Yele’ye görevinde başarılar diliyorum” dedi.
YTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Engin de ilçe sınırları içerisinde inşa çalışmaları süren OSB’lerin ilçe, il ve ülke ekonomisi açısından taşıdığı öneme vurgu yaptı. Becan, Yele ve Engin, bir süre daha istişarede bulundular.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.