Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Canbay’dan Subaşı Festivali bilgilendirmesi

Başkan Canbay’dan Subaşı Festivali bilgilendirmesi Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, göreve geldiği süreçten bu yana belde de gerçekleştirilen çalışmaları sosyal medya hesabından vatandaşlar ile paylaşmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 12:43
Kaynak: Yalova Hayat
Başkan Canbay’dan Subaşı Festivali bilgilendirmesi

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, yeni dönemde de yerel seçimlere Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday gösterilmişti. Canbay, ilk günden itibaren yerel seçim çalışmalarına hızlıca başlayan siyasi parti adayları arasında yerini aldı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında saha çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Canbay, görevde bulunduğu 2019-2024 yılları arasında gerçekleştirilen çalışmaları Subaşılı vatandaşlar ile paylaşmaya da devam ediyor. Mevcut Subaşı Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Canbay, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Subaşı Beldesinde gerçekleştirilen festivaller ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, 2019 yılından sonra farklı bir konsept ve daha geniş bir ekiple Subaşı Festivalini düzenlediklerini belirtti.

Festival Geliri Mehmetçik Vakfına

Başkan Canbay, “2019 yılında Kuzey Suriye’de Barış Pınarı Harekatı’nı sürdüren kahraman Türk askerimize desteğimizi göstermek için festival gelirinin Mehmetçik Vakfı’na bağışlanmasını kararlaştırmıştık. Subaşı Belediye Başkanımız Turan Canbay ve önceki dönem Yalova Kivi Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Tunalı ile birlikte Altınova’daki Ziraat Bankası şubesinde, festival gelirimizi Mehmetçik Vakfı’na bağışladık. Millet olarak her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız, olmaya da devam edeceğiz.” Dedi.

Yalova 10K Kivi Koşusu

Canbay, Kivi Koşusu’nun 4 kez düzenlenmesi hakkında bilgi vererek “2019 yılında ilki düzenlenen Kivi Koşusu’nu, 2023 yılında 4. kez düzenledik. Ve geleneksel hale getirdik. Kivi Koşusu için ülkemizin her bölgesinden yüzlerce koşucu koşmak için bölgemize geldi. Ayrıca çocuklarımızı spora yönlendirmek amacıyla mini bir koşu düzenledik. Para ödülleri, kupa, termal otellerde tatil fırsatı ve çeşitli sponsor ödülleriyle zenginleştirdik. Koşuya katılan tüm engelli sporcuların da yol ve yemek masraflarını karşıladık. Bunun yanında festivalde elde edilen gelirin bir kısmını da ÇYDD Subaşı Şubesine bağışlayarak ihtiyacı olan öğrencilere burs sağladık.” İfadelerine yer verdi.

Yalova Kivi Festivali’nin Final Gecelerinde “Yıldızlar Geçidi”

Her yıl Kivi Festivali’nde farklı yıldız grupların sahne aldığı konserler düzenlediğini belirten Canbay, “Türk Rock Müziğinin efsane gruplarını Subaşılılarla buluşturduk. Konserlerle enerjimizi en üst seviyeye çıkardık. Kivi Festivalimizde 2019 yılında Moğollar, 2021 yılında Yeni Türkü, 2022 yılında Bulutsuzluk Özlemi ve 2023 yılında Kurtalan Ekspres ile taçlandırdık. Şehir dışından gelen misafirlerimizle ve halkımızın yoğun ilgisiyle konserlerde hep birlikte doyasıya eğlendik, en güzel şarkıları beraber söyledik.” İfadesinde bulundu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.