Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pelin Karahan’dan şok itiraf: Çıplak fotoğraflar attılar

Kavak Yelleri dizisiyle ünlenen ve daha sonra Muhteşem Yüzyıl’daki Mihrimah Sultan rolüyle akıllara kazınan güzel oyuncu Pelin Karahan konuk olduğu bir programda evliliği ile ilgili şok bir itirafta bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 12:24
Kaynak: Hilal Baldemir
Pelin Karahan’dan şok itiraf: Çıplak fotoğraflar attılar

'Kavak Yelleri' dizisinde Aslı, ve 'Muhteşem Yüzyıl’da' ise Hürrem Sultan’ın kızı Mihrimah’a hayat veren güzel oyuncu Pelin Karahan 2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile nikah masasına oturmuştu. Pelin Karahan ve Bedri Güntay çiftinin bu mutlu ve örnek evliliklerinden iki de oğlu dünyaya geldi.

Mutlu evliliğiyle dikkat çeken ve sık sık örnek gösterilen ünlü isimlerden biri olan Pelin Karahan, YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Evliliğini anlatan Karahan, “Evde 3 erkekle yaşamak zor.” dedi.

İşte Karahan’ın açıklamalarından ara başlıklar:

"3 erkekle evde"

"Vicdan olarak oğullarıma yetişemiyormuşum gibi geliyor. Bir de Bedri bazen Ali Demir ve Eyüp Can ile çocuklaşabiliyor. 3 erkekle evde bazen anlaşılmadığımı hissediyorum.

"Evlilik düzen ister"

Evlilik düzen ister. Bedri akşam eve gelince kapıyı benim açmamı, sabah da uğurlamamı istiyor. Ama o an aklıma gelmiyor.

"Pohpohlamak lazım"

Hep kendi ayaklarımın üzerinde durup paramı kazandım. Hiçbir erkeğin maddi manevi varlığına ihtiyaç duymadım. Ancak şimdi eşim var. Ezip geçmemek lazım. Pohpohlamak lazım. Erkek de öyle erkekliğini hissediyor. Unuttuğun an dengeler şaşıyor.

"Hiç kıskanç değilimdir"

Bir ara kadınlar eşime, çıplak fotoğraflarını gönderiyorlardı sosyal medyadan. Ama ben takılmam öyle şeylere, hiç kıskanç değilimdir.

"Bana iyi geldi"

Bedri daha beni ilk yemekte bağladı. Bana iyi geldi. Bir baktım evlenmişiz."

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.