Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova'da deprem şehitleri için helva dağıtıldı

Altınova Belediyesi 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümü dolayısıyla depremde hayatını kaybedenlerin ruhları için helva dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2026 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2026 11:54
Kaynak: YALOVA HAYAT
Altınova'da deprem şehitleri için helva dağıtıldı

Marmara Depremi'nin 27. yıl dönümü kapsamında hayatını kaybeden deprem şehitleri için anma programı düzenlendi. Altınova Belediyesi organizasyonunda Merkez Camii’nde gerçekleştirilen programda, felakette yaşamını yitiren vatandaşların ruhlarına ithafen Mevlid-i Şerif okundu ve dualar edildi.

Mevlid programı ve kılınan namazın ardından Altınova Belediyesi ekipleri, ilçedeki tüm camilerin çıkışında vatandaşlara helva ikramında bulundu. 17 Ağustos felaketinde hayatını kaybeden canların dualarla anıldığı etkinlikte vatandaşlar belediyeye hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.

Altınova Belediyesinden anma programına ilişkin yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi, "17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 27. yıl dönümünde, hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Merkez Camii’mizde Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi. Aradan yıllar geçse de acımız ilk günkü gibi… Kaybettiğimiz canlarımızı rahmetle anıyor, Rabbimden ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korumasını diliyoruz."

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.