Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova’da 3 kilometrelik sathi kaplama tamamlandı

Altınova ilçesine bağlı Fevziye Köyü ile Semetler Mahallesi arasında yapımı tamamlanan 3 kilometrelik sathi kaplama yol, bölge halkının hizmetine sunuldu. Altınova AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sancaktutan, tamamlanan yol çalışmasını yerinde inceleyerek projeye katk sunan isimlere teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2025 01:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2025 01:14
Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran
Altınova’da 3 kilometrelik sathi kaplama tamamlandı

Yapılan yol çalışması, özellikle kırsal mahalelerde yaşayan vatandaşların ulaşımını kolaylaştırırken, bölge genelinde tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin de daha etkin yürütülmesine olanak sağlayacak.

“ULAŞIMA DEĞER KATACAK BİR HİZMETİ DAHA TAMAMLADIK”

Fevziye-Semetler hattında gerçekleştirilen yol incelemesi sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Altınova İlçe Başkanı Fatih Sancaktutan, altyapı yatırımlarının kesintisiz devam ettiğine dikkat çekerek, “Fevziye Köyü Semetler arasında tamamlanan 3 km’lik sathi kaplama yolumuzu yerinde inceledik. Emeği geçen İl Genel Meclis Başkanımız Hasan Soygüzel’e, İl Genel Meclis üyelerimiz Resul Çiftçi ve Metin Tok’a, Muhtarımız Necmi Yüksel’e teşekkür ediyorum.” dedi.

İL GENEL MECLİSİ'NDEN DESTEK SÜRECEK

Yalova İl Genel Meclis üyeleri ve köy muhtarlıklarıyla koordinasyon içerisinde yürütülen bu tür projelerin, Altınova genelinde devam edeceği bildirildi. Yol yatırımları, yalnızca ulaşım kolaylığı sağlamakla kalmayıp, köylerin ekonomik ve sosyal gelişimini de destekliyor.

Mehmet Mirzacan Baran

Kaynak: Mehmet Mirzacan Baran

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.