Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova Belediye Meclisi yoğun gündemle toplandı

Altınova Belediye Meclisi haziran ayı olağan toplantısını Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca başkanlığında gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2025 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2025 16:27
Kaynak: YALOVA HAYAT
Altınova Belediye Meclisi yoğun gündemle toplandı

Altınova Belediye Meclisi yoğun bir gündemle toplandı. Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’nın başkanlık ettiği toplantı bir önceki meclise ait alınan kararların okunması ve onaylanması ile başladı.

Ardından gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Altınova Belediye Meclisinde şu konular karara bağlandı; Türk Dünyası Belediyeler Birliği üyeliğinden çekilme ile ilgili görüşülmesi. Altınova Yerel Eylem Grubu Derneği üyeliği ve temsilci seçimi yapılması ile ilgili konunun görüşülmesi. Yalova ili, Altınova ilçesi, Tokmak Köyü, 125 ada, 12 parsel sayılı taşınmazda 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği yapılması ile ilgili konunun görüşülmesi. Mayıs ayı trafik komisyonundaki konu ile ilgili görüşülmesi. 3 Sayılı Cetvel Dolu( Memur) Kadro Değişikliği yapılması ile ilgili konunun görüşülmesi. Gelir tarifesinde bina inşaat harcı ve proje kontrol ücretlerinin güncellenmesi ile gelir tarifesinde yer alan belediyeye ait toprak döküm sahasına hafriyat döküm bedelinin 65 TL/ton olan ücretinin 60 TL/ton olarak güncellenmesi ile ilgili konunun görüşülmesi. Cumhuriyet Mahallesi, Devlet Yolu altı, eski Zabıta Noktasında yer alan ATM yerlerinin kiralanması ile ilgili konunun görüşülmesi. Şehiriçi hat ve güzergâhında çalışan araçların ücret tarifesinin güncellenmesi ile ilgili konunun görüşülmesi.


Meclis toplantısı sonrasında açıklamada bulunan Fazlaca, “Belediye Meclisimizin haziran ayı olağan toplantısını gerçekleştirdik. İlçemizin gelişimi ve hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak konuları görüşerek önemli kararlar aldık. Katkı sunan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyor, alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.