Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO üyesi gıda işletmecilerinden IBAKTECH Fuarına büyük ilgi

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na üye gıda işletmesi sahibi iş insanları, İstanbul’da düzenlenen 14. Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 06:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 06:10
Kaynak: Hilal Baldemir
YTSO üyesi gıda işletmecilerinden IBAKTECH Fuarına büyük ilgi

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin fuarlara aktif katılım sağlayarak sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini arttırmaları, teknolojik gelişmeleri yakından izlemelerini, kurumsal kapasitelerini geliştirmelerini ve rekabet güçlerini artırmalarını sağlamak amacıyla fuar ziyaretleri düzenlemeye devam ediyor.

YALOVALI İŞ İNSANLARI SON GELİŞMELERİ YERİNDE GÖRDÜ

Bu kapsamda Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, 24-27 Nisan tarihleri arasında unlu mamul endüstrisi, çikolata, dondurma, tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini 14’üncü kez bir araya getiren, alanında dünyanın 2’nci, Avrasya’nın en büyüğü unvanına sahip uluslararası IBAKTECH Fuarına katıldı. Sektöre yön veren markaların yeni ürünlerini sergilediği ve yarattığı iş hacmi ile büyüyen Türkiye pazarında ve tüm Avrasya bölgesinde sektörünün en önemli fuarlarından olan ve iki yılda bir düzenlenen 14. Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarına katılan YTSO üyeleri fuarda, ekmek ve pasta makinaları, hamur makinaları, ekmek ve pasta katkı maddeleri, çikolata ve üretim teknolojileri, dondurma ve üretim teknolojileri, ambalaj makinaları, dekor malzemeleri, fırın ve pastane ekipmanları, pişiriciler, gıda ve içecek, konveyör sistemleri ve ekipmanları, makine ekipmanları otel, kafe ve bar mutfak ekipmanları, soğutma grupları, dondurulmuş ürünler ve mobilya dekorasyon konusundaki son trendleri yerinde inceledi.

Messe Stuttgart Ares Fuarcılık tarafından düzenlenen fuar; 6 salonda, 30 bin metrekarelik alanda organize edildi. Ticaret Bakanlığı, KOSGEB, GIDABİL, EKMADER ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu’nun desteğiyle düzenlenen IBAKTECH, Türkiye, Almanya, Azerbaycan, Çin, Fransa, İran, İtalya, Lübnan, Slovenya, Suriye ve Ukrayna’dan 300’ün üzerinde katılımcıya ve 500’ün üzerinde markaya ev sahipliği yapıyor. Bu sayede ziyaretçiler farklı ülkelerden gelen sektör profesyonelleri ile iletişim kurarak iş birlikleri ve ticari ilişkiler geliştirebiliyor.

Serap Polat

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.