Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaztürk’ten ‘merhamet’ semineri

Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ‘Değerler Eğitimi Kapsamında Merhamet’ konulu seminer verdi

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2023 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2023 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yılmaztürk’ten ‘merhamet’ semineri

Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. ‘Merhamet’ konulu seminerde öğrencilere hitap eden Yılmaztürk, merhametin önemine değindi. Yılmaztürk, “Değerler eğitimi, insanın kendisiyle, ailesiyle, toplumuyla ve çevresiyle olan ilişkilerini düzenleyen ahlaki ilkeleri öğrenmesi ve yaşamasıdır. Değerler eğitimi sayesinde insan hem kendini hem de başkalarını tanır ve saygı duyar. Merhamet ise değerler eğitiminin en temel unsurudur. Merhamet, Allah’ın isimlerinden biridir ve insanın yaratılışında var olan bir duygudur. Merhametli olmak, Allah’a yakın olmak demektir. Merhametli olmak, yaratılanlara acımak, onlara yardım etmek, onları korumak ve kollamak demektir. Merhametli olmak, insan olmanın gereğidir” dedi.

Seminer sonrasında Yalova Müftüsü İlyas Yılmaztürk’e teşekkür eden Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticileri tarafından çiçek takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.