Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni doğan miniklere hemşerilik beratı

Esenköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Hoş Geldin Bebek’ uygulaması devam ediyor. Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’in eşi Selma Temel ve personeller, aileleri ziyaret ederek miniklere hemşerilik beratı ve hediyeler verdiler

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2023 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2023 14:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yeni doğan miniklere hemşerilik beratı

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’in talimatı ile başlatılan ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’in eşi Selma Temel ve personellerle birlikte, Esma ve Erkan Askar, Emine ve Süleyman Nurdoğan, Ceren ve Uğurcan Kaymak, Fatma ve Şener Ergin, Ayşegül ve İsmail Çatalkafa çiftlerinin evlerine konuk oldular. Ziyaret edilen ailelere mutlu, huzurlu ve başarılı bir hayat dileyip, dünyaya gözlerini açan miniklere ise hemşerilik beratını ve hediyelerini sundular. Belde halkının iyi ve kötü günlerinde yanlarında olduklarını hatırlatan Selma Temel, “Belediyemiz olarak yeni doğan bebeklerimizi ziyaret ederek onlara hoş geldin diyoruz. Bu projemizle hem ailelerimizle yakınlaşıyoruz hem de onlara küçük de olsa bir destek oluyoruz. Bebeklerimizin sağlıklı ve mutlu büyümelerini temenni ediyoruz” dedi.

Kendilerini ziyaret eden Selma Temel ve belediye personellerine teşekkür eden aileler ise, “Bu güzel sürpriz için çok mutlu olduk. Bizi unutmayan belediyemize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.