Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAZAR KAHRAMAN, “OKUMAK ÖZGÜRLÜKTÜR”

Yalova Belediyesi'nin düzenlediği İbrahim Müteferrika Kitap Fuarı heyecanla devam ediyor. Fuarda kitapseverler, sevdikleri yazarlarla buluşmanın keyfini yaşıyor. Bu önemli etkinlikte, başarılı yazar Hilal Kahraman da yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 07:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 07:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YAZAR KAHRAMAN, “OKUMAK ÖZGÜRLÜKTÜR”

Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen İbrahim Müteferrika Kitap Fuarı, Yalova halkının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Mavi Kadın Yayıncılık’ın sahibi ve başarılı yazar Hilal Kahraman, fuarda okuyucuları ile buluşuyor. Yazar Kahraman, 2018 ve 2019 yıllarında üst üste Türkiye'nin en iyi çıkış yapan kadın yazar ödülünü kazanmış bir isimdir. Kahraman'ın şu ana kadar 7 farklı baskıya sahip olan ve 4 kitap da baskıya hazır olan eserleri bulunmaktadır. Kitapları, 125 bin imza barajını aşmayı başarmıştır. Yazarın çalışmaları çocuklar, yetişkinler, kadınlar ve aile konularına odaklanmaktadır. Okuyucular tarafından büyük beğeni kazanan eserlerinden biri ise “Kocamı Ben Doğurdum” adlı kitaptır.

Kahraman, takipçilerine şu sözlerle sesleniyor: “Okumak özgürlüktür, tıpkı yazmak gibi. Okumak, insanı üretken kılar. Üretkenlik ise mutluluk getirir. Mutlu olan insan ise başkalarını da mutlu edebilen insandır.” Yazarın bu güçlü ve ilham verici sözleri, kitap fuarı ziyaretçileri arasında büyük bir etki yaratıyor.

İbrahim Müteferrika Kitap Fuarı, edebiyatseverleri bir araya getirirken, Hilal Kahraman gibi başarılı yazarların katılımıyla da okurlara unutulmaz bir deneyim sunuyor. Fuarda kitapseverler, yazarlarla tanışma ve imza alma fırsatı yakalarken, yeni eserlerin keşfine de olanak sağlanıyor.

HABER Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.