Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalovalı öğrencilerden Filistinli çocuklara destek

Çiftlikköy Müftülüğü Taşköprü 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla biriktirdikleri harçlıklarını Filistinli çocuklara ulaştırmak için Çiftlikköy Müftülüğüne teslim ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 08:58
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalovalı öğrencilerden Filistinli çocuklara destek

Ramazan ayında da biriktirdikleri harçlıklarını Gazzeli çocuklar için Türk Diyanet Vakfı Çiftlikköy Şubesine ve Çiftlikköy Müftülüğüne bağışlayan 6 ve 6 yaş aralığındaki Kur’an Kursu öğrencileri, 23 Nisan’da da anlamlı bir davranış sergiledi. Biriktirdikleri 3 bin 355 TL’yi çocuk bayramında Filistinli çocuklara bağışlayan Taşköprü 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri, bu davranışlarıyla büyük takdir topladı.

Minik öğrencileri ağırlayarak birikimlerini teslim alan Çiftlikköy Müftüsü Yusuf Ulusoy bu anlamı davranıştan duyduğu memnuniyeti, "Minik öğrencilerimiz kumbaralarında biriktirdikleri paralarını Filistin’deki çocuklar için bağışladılar. Öğrencilerimizi, velilerini ve Emine Çalışır hocamızı, Gazze’de minik bedenleri ile zulme direnen çocukları unutmadıklarından dolayı tebrik ediyorum. Başta Gazze'deki çocuklar olmak üzere zulme maruz bırakılan tüm mazlumların acılı günlerinin son bulmasını Yüce Rabbimden niyaz ediliyorum" ifadeleriyle aktardı.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.