Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Valiliği uyardı: ‘’Sizin küçük bir hatanız bir başkasının hayatına mal olabilir’’

Yalova Valiliği bir paylaşımda bulunarak sürücülere dikkatli olun uyarısında bulundu ve ‘’Sizin küçük bir hatanız bir başkasının hayatına mal olabilir’’ diye belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 03:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 03:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Valiliği uyardı: ‘’Sizin küçük bir hatanız bir başkasının hayatına mal olabilir’’

Kazaların önüne geçebilmek adına Yalova genelinde kapsamlı denetimler gerçekleştiren Yalova Valiliği, trafik kazalarının önüne geçebilmek adına önemli uyarılarda bulunmaya bayram sonrasında da devam ediyor. Yalova Valiliği sosyal medya hesapları üzerinden yapılan son paylaşımda, ‘’Kıymetli sürücülerimiz, trafik kurallarına uyalım. Kemerini tak, hızını düşür ve yola odaklan. Sizin küçük bir hatanız bir başkasının hayatına mal olabilir’’ ifadelerine yer verdi.
Yapılan uyarıyı görsellerle de destekleyen Yalova Valiliği, çeşitli sloganların yazdığı görselleri paylaşarak, trafik hakkındaki bazı bilgilerin akılda kalıcı olmasını sağladı. 
Bu görsellerde; ‘’Bu yolda sana çok güveniyoruz. Yolumuz, dikkat edenlerle, kurallara uyanlarla güvenli. Hep birlikte nice bayramlar için sana güveniyoruz. Telefona değil, yola bakıyorsan bayram yolunda her şey yolunda. Hız limitlerine uyuyorsan bayram yolunda her şey yolunda. Emniyet kemerini taktıysan bayram yolunda her şey yolunda’’ ifadeleri yer aldı.  
Yalova Valiliği'nin bu tür uyarılarla trafik güvenliği konusunda toplumda farkındalık yaratma çabaları, bayram süresince ve sonrasında trafik kazalarının önlenmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.