Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi'nden örnek davranış

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, örnek bir davranışa imza atarak çevre duyarlılığının arttırılması amacıyla fakülte çevresinde temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2024 07:20
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2024 07:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Üniversitesi'nden örnek davranış

Dünyamız, her geçen gün duyarsız vatandaşlar tarafından, kirletiliyor ve böylelikle doğanın güzellikleri zaman içerisinde zarar görerek kayboluyor. Çevre duyarlılığı, bizler ve gelecek nesiller için şüphesiz ki büyük önem taşımaktadır. Bu kapsamda Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2.sınıf öğrencilerinden anlamlı ve bir o kadar da önemli bir hareket gerçekleştirildi.

Gerçekleştirmiş olduğu anlamlı etkinlikler ile sık sık gündeme gelen Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden, bir örnek davranış daha yaşandı. Fakültede öğrenim görmekte olan 2.sınıf öğrencileri, Doç. Dr. Burcu Güvendi’nin Sporda Projeler dersi kapsamında çevre duyarlılığının arttırılması amacıyla Spor Bilimleri Fakültesi çevresi ve spor tesislerinin temizliğini gerçekleştirdi. Bu sayede hem çevre alanda yaşanabilecek olan kirliliğin önüne geçildi hem de çevreye karşı duyarlı olunması gerektiği hakkında güzel bir farkındalık yaratıldı.

Gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte, ellerine çöp poşetlerini ve süpürgelerini alan öğrenciler, fakülte çevresini adım adım dolaşıp kontrol ederek, doğaya atılmış olan çöpleri topladı, süpürerek temizledi ve güzel bir görünüme kavuşturdu. Ayrıca da spor tesislerini temizleyerek daha temiz, daha hijyenik bir ortam oluşturdu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.