Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova TEMA’dan çağrı: “GELİN AKTİF TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLUN

TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek çalışmalarla ilgili olarak gazetemiz İmtiyaz Sahibi Süheyla Gözdereliler’e önemli açıklamalarda bulundular

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2023 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova TEMA’dan çağrı: “GELİN AKTİF TEMA GÖNÜLLÜSÜ OLUN

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Süheyla Gözdereliler, TEMA Vakfı Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gözdereliler, gazetemiz ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Yalova hakkında da istişarelerde bulunan Gözdereliler ve Demir, bu anlamda TEMA çalışmalarını da konuştular. Yalova’da TEMA’nın aktif gönüllü sayısını arttırmak istediklerini de dile getiren Demir, “Buradan tüm Yalova halkını TEMA saflarına katılmaya ve aktif gönüllü olarak görev almaya davet ediyoruz. Herkesin bu ekibe vereceği bir destek mutlaka vardır. Örgütlenme, gönüllülük, ağaçlandırma, doğal varlıkları koruma, farkındalık, eğitim konularında bize katılabilirler. Aktif gönüllü kadromuzu genişletmek istiyoruz. Gönüllü sayımız her yıl katlanarak artsa da biz daha fazla gönüllü ile daha fazla alanda çalışmalar yapmayı hedefliyoruz” dedi.

“4 bine yakın öğrenciye ulaşacağız”

2023 yılında ciddi bir eğitim çalışması yaptıklarını 2024 yılında yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak da eğitim başvurularını almaya başladıklarını ifade eden Demir, “13 Ekim 2023 tarihine kadar doğa eğitim programlarımızın başvurularını okullarda başlatıyoruz. Bize başvuruda bulunuyorlar. Bu yıl Anaokulu Minik Tema, İlkokul Yavru Tema, Ortaokul Tema ve Lise Tema’dan 4 bine yakın öğrencimizi doğa eğitimlerinde buluşturacağız” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.