Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YALOVA ÖYKÜ GÜNLERİ BAŞLIYOR

Yalova'da gerçekleşen "Yalova Öykü Günleri" öykü festivali, öğrencileri öykü dünyasıyla buluşturacak. Öykü festivali 26 Mayıs tarihinde başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YALOVA ÖYKÜ GÜNLERİ BAŞLIYOR

Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalova Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen, öğrencileri öykü dünyasıyla buluşturmak amacıyla düzenlenen ‘Yalova Öykü Günleri’ öykü festivali, 26 Mayıs saat 10:00’da Yalova Halk Eğitim Merkez Konferans Salonu’nda başlıyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına özel olarak, bu yıl ‘Özgürlük’ teması seçilen festivalde, Türkiye genelindeki BİLSEM'ler arasında küçük öykü yarışması düzenlendi ve kazanan öğrenciler Yalova'ya davet edildi. Yalovalı gönüllü öğrenciler ve öğretmenlerden oluşan bir grup, okuma yazma etkinlikleri ve söyleşilerle öğrencilere destek oldu. Projenin son aşamasında yazarlar, öğrencilerle buluşarak deneyimlerini paylaşacak.

Emin Gürdamur, Erhan Genç, Şule Hatipoğlu, Erva Kara, Ahmet Karacan, Segah Gümüş ve Hülya Yavuz Öden söyleşiler ve atölyelerle öğrencilerle bir araya gelecek. Heyecan dolu Yalova Öykü Günleri haftası başladı ve katılımcılar geri sayıma başladı.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.