Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YALOVA ÖĞRETMEN YUSUF ZİYA İLKOKULU'NDAN MALATYA'YA DESTEK KERMESİ

Yalova Öğretmen Yusuf Ziya İlkokulu'nun Okul Aile Birliği, Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu zarar gören Malatya ilindeki iki okula yardım eli uzattı. 'ÇEDES' Projesi kapsamında düzenlenen kermes etkinliği, kardeş okullara destek amacıyla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2023 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2023 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YALOVA ÖĞRETMEN YUSUF ZİYA İLKOKULU'NDAN MALATYA'YA DESTEK KERMESİ

Yalova Öğretmen Yusuf Ziya İlkokulu'nun Okul Aile Birliği, 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen büyük depremler sonucunda yıkıma uğrayan Malatya’daki iki okulu kardeş okul olarak belirledi ve destekte bulundu.

Okulun Okul Aile Birliği, 'Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum' (ÇEDES) Projesi kapsamında harekete geçti ve kardeş okulları olan Malatya'nın Pötürge ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ile Arslankent İlkokulu'na yardım etmek için bir kermes etkinliği düzenledi.

Kermes etkinliği, öğrencilerin, velilerin ve okul personelinin katkılarıyla gerçekleşti. El emeği göz nuru ürünlerin yanı sıra çeşitli ikramların da yer aldığı kermese ilgi büyük oldu. Etkinlikte elde edilen gelir, Malatya'daki zarar gören okulların ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.