Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'nın sevilen ismi Kübra Karahanoğlu’nun 2. kitabı raflarda

Eğitimci yazar Kübra Karahanoğlu’nun 2. kitabı Teyid Önyargısı İkinci Adam Yayınları’ndan yayınlandı. Kitap, okuyucudan büyük ilgi görüyor

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2023 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2023 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'nın sevilen ismi Kübra Karahanoğlu’nun 2. kitabı raflarda

Kitapta, insanların kendi inançlarını doğrulayan bilgileri seçme eğilimi olan teyid önyargısının nasıl ortaya çıktığı, nasıl etkiler yarattığı ve nasıl aşılabileceği anlatılıyor. Kitap, hem akademik hem de popüler bir dille yazıldı. Kübra Karahanoğlu, kitabı hakkında şunları söyledi; “Teyid önyargısı, hepimizin hayatını etkileyen bir olgu. Bu kitapta, teyid önyargısının nedenlerini, sonuçlarını ve çözümlerini paylaşmak istedim. Okuyucularımın bu kitaptan faydalanacağını umuyorum.”

Kübra Karahanoğlu, 23 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 14.00’de Halil İnalcık Kültür Merkezi Engelsiz Kafe Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan imza gününde okurları ile buluşacak. Tüm okurlarını imza gününe davet eden yazar, “Okurlarımla yüz yüze görüşmek ve kitabım hakkında sohbet etmek için sabırsızlanıyorum” diyor.
Kübra Karahanoğlu’nun ilk kitabı, ‘Ön yargınız Son Yargınız Olmasın’ da eğitim alanında büyük beğeni toplamıştı. Yazar, eğitim ve psikoloji konularında yazmaya devam edeceğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.