Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Müftülüğü Depremzedelere Manevî Destek Verdi

Yalova Müftülüğü görevlileri, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde zarar gören illerden olan Hatay’da depremzedelere manevi destek vermeye devam ediyor. Yalova’dan Hatay’a giden 6 erkek ve 6 kadın din görevlisi, depremzedelere moral ve motivasyon vermeye çalışıyor

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2023 05:41
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2023 05:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Müftülüğü Depremzedelere Manevî  Destek Verdi

Depremden etkilenen illerden Hatay’da gerçekleştirilen manevi destek çalışmalarına Yalova’dan katılan din görevlileri, deprem bölgesindeki çadır kentlerde, okullarda, camilerde ve ibadethanelerde depremzedelerle bir araya geliyor. Din görevlileri, depremzedelere Kur’an-ı Kerim tilaveti, dua, sohbet, vaaz ve nasihat gibi hizmetler sunuyor.

Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, depremin ardından Yalova Müftülüğü olarak ellerinden gelen yardımı yapmaya çalıştıklarını belirterek, “Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilin etkilendiği deprem hepimizi derinden üzdü. Biz de Yalova Müftülüğü olarak hem maddi hem de manevi destek için seferber olduk. Hatay’a giden din görevlilerimiz depremzedelere kardeşlik ve dayanışma mesajları veriyor. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız inşallah” dedi.

Hatay’daki yetkililer ise Yalova Müftülüğü’ne teşekkür ederek, “Yalova Müftülüğümüzün gönderdiği din görevlileri bizim için çok değerli. Onlarla birlikte depremzedelerimize manevi destek oluyoruz. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.