Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YALOVA İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ, KADIN KOOPERATİFLERİYLE İŞBİRLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yalova İl Tarım Müdürlüğü, Kadın Kooperatifleri ziyaretleri kapsamında Kurtköy Kadın Girişim ve İşletme Kooperatifini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2023 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2023 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YALOVA İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ, KADIN KOOPERATİFLERİYLE İŞBİRLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hatice Dündar ve Kadın Kooperatiflerinden sorumlu Teknik Personel Nilberk Tunçkal, bugün Kadın Kooperatifleri ziyaretleri çerçevesinde Kurtköy Kadın Girişim ve İşletme Kooperatifini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kooperatif Başkanı Emine Yüksekol ile yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hatice Dündar, Kooperatif Başkanı Emine Yüksekol'a Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak Kadın Kooperatiflerini her zaman desteklediklerini belirterek, Kadın Kooperatiflerinin yapacağı işlemlerin yenilikçi teknolojilerle birleştirilebileceğini vurguladı. Ayrıca, İl Müdürlüğü olarak bu konuda ellerinden gelen her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.

Bu ziyaret, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Kadın Kooperatifleri arasındaki iş birliğinin ve bilgi paylaşımının önemini vurgulayarak, tarımsal faaliyetlerde kadınların güçlendirilmesi ve desteklenmesi amacını taşıyor.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.