Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe Termal’de öğrenciler ile bir araya geldi

Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, ‘Yazsın Kalemler Şiir ve Öykü Yarışması’ sürecini yerinde takip etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 16:43
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Akmeşe Termal’de öğrenciler ile bir araya geldi

Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova Termal Fen Lisesi tarafından düzenlenen ve il geneli tüm lise öğrencilerine hitap eden "Yazsın Kalemler Şiir ve Öykü Yarışması" programını ve yarışma sürecini yerinde takip etti. Bu sene 18.si düzenlenmiş olan etkinlikte, öğrencilerin yeteneklerini sergiledikleri ve çalışmalarını paylaştıkları bir platform oluştu.

Akmeşe, öğrencilerle ve öğretmenlerle okuldaki eğitim faaliyetleri üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirerek, öğrencilerin yeteneklerini ve çalışmalarını desteklemeye olanak sağlayan bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı. Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe burada aynı zamanda da öğrencilerle ve öğretmenlerle masa tenisi oynayarak renkli ve keyifli anlara sahne oldu. Programın sonunda, öğrenciler Akmeşe’nin kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi ve teşekkürlerini iletti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.