Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Hoş Sada Derneği’nden Unutulmayacak Bir Konser Geliyor

Yalova Hoş Sada Derneği Türk Sanat Müziği Korosu, 3 Haziran 2023 tarihinde Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği konsere hazırlanıyor. Çalışmalarını büyük bir özen ve istekle yapan koro üyeleri dinleyicilere unutamayacakları bir konser vermek istiyor. Türkiye Radyo Televizyon İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Nusret Yılmaz şefliğinde gerçekleştirilecek olan konser 3 Haziran’da dinleyicilerini bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2023 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2023 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Hoş Sada Derneği’nden Unutulmayacak Bir Konser Geliyor

“Konserimize herkesi bekliyoruz”

Çalışmalar için haftada bir gün toplandıklarını belirten Hoş Sada Derneği Koro Başkanı Zeynep Ersun, “Haftada bir gün Cuma günleri 17.30-20.30 saatleri arasında toplanıyoruz. Koromuz 24 kişiden oluşuyor, çalışmalarımızı Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıyoruz. Türk Sanat Müziği alanında çalışmalarımızı icra ediyoruz. 3 Haziran 2023 tarihinde Cumartesi akşamı Raif Dinçkök Kültür Merkezi’nde TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Nusret Yılmaz yönetimindeki konserimizde konuk sanatçımız Mine Geçili de olacak. Konserimize herkesi bekliyoruz” dedi.

“Biz amatör ruhla profesyonel bir iş yapıyoruz”

Hoş Sada Derneği Türk Sanat Müziği korosunun şefliğini yapmaktan gurur duyduğunu ifade eden Nusret Yılmaz, “Gerçekleştireceğimiz konserde şarkılarımızı söylemek için büyük emek veriyoruz. Bursa Devlet Korosu’ndan profesyonel sazlarımız geliyor.  Burada herkesin emeği çok büyük ve Türk Müziği’ne amatör bir şekilde hizmet ediyoruz. En önemlisi konserden önce biz dersten keyif alıyoruz, arkadaşlarımızın şarkıları hissederek söylemesi bizim için çok önemli. Koroda 8 tane fasıl şarkımız var bunlar belli formda ve aynı makamda olacak. Biz amatör ruhla profesyonel bir iş yapıyoruz. Bu röportajımızı okuyan her kim varsa ben şarkı söyleyemem demeyi bıraksın, sesiniz olmasa bile ruhunuz var; ruhu Türk Müziği ile atan herkesi topluluğumuza bekliyoruz çünkü sesi olmayan birçok arkadaşım solo bile yaptı. Biz musikiyi amatör ruhla yaşatmanın verdiği keyfi derslerde yaşıyoruz konserde de bunu sergiliyoruz” diye konuştu.

HABER/M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.