Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YALOVA GSL ÖĞRENCİLERİ YIL SONU KONSERİ DÜZENLEDİ

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü, etkileyici bir yıl sonu konseriyle izleyicileri büyüledi. Öğrencilerin gösterdikleri performanslarla dolu dolu geçen gece, sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2023 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2023 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YALOVA GSL ÖĞRENCİLERİ YIL SONU KONSERİ DÜZENLEDİ

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü, 29 Mayıs Pazartesi akşamı Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde yıl sonu konserini gerçekleştirdi. Okul Müdürü Haydar Kılıç'ın açılış konuşmasıyla başlayan program, izleyicileri büyüleyen bir müzik şölenine dönüştü.

Konserin ilk bölümünde, Müzik Bölümü Başkanı Sevil Özmen Gürsoy'un rehberliğinde hazırlanan Oda Müziği Topluluğu sahne aldı. İzleyiciler, bu topluluğun gösterdiği yetenekli performanslarla büyülendi. Ardından Türk Halk Müziği Bağlama Topluluğu, Müzik Öğretmeni Hüsnüye Doğan yönetiminde sahne aldı ve unutulmaz bir sunum gerçekleştirdi.

Konserin ikinci bölümünde ise 10-A Müzik sınıfı öğrencisi Yiğit Demirci, solo gitar performansıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Yalova GSL öğrencilerinden Asya Dila Yamacı ve Berat Günaydın ise tango eşliğinde harika bir performans sergiledi.

Ardından Çok Sesli Korosu sahne aldı. Müzik Öğretmeni Sadettin Semih Gençmen'in şefliğinde gerçekleşen sunumlar, izleyicileri büyüledi. Çok Sesli Koronun "Kerimoğlu" isimli son eserini seslendirdiği sırada, Güçlü Okulları Müzik Öğretmeni Doğan Çevik ise "Zeybek" oynayarak geceye renk kattı.

Konserin sonunda Yalova Gençlik Hizmetleri Müdürü Celal Kahveci, görev alan öğretmenlere belgelerini takdim etti. Okul Müdürü Haydar Kılıç ve Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Osman Arıcan ise Müzik Bölümü öğrencilerine belgelerini takdim etti.

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü'nün düzenlediği muhteşem yıl sonu konseri, öğrencilerin gösterdikleri üstün performanslarla büyük beğeni topladı.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.