Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’daki Nissan yetkili bayi duyurdu: Bu modelde 125 bin TL faizsiz kredi verilecek! Takas desteği ve diğer fırsatlar…

Japon otomotiv devi Nissan, ekim ayına özel sıfır kilometre araç kampanyalarına başladı. Yalova’da Nissan yetkili satıcılarında geçerli 125 bin TL faizsiz kredi fırsatı büyük ilgi görüyor…

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2023 23:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2023 23:29
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’daki Nissan yetkili bayi duyurdu: Bu modelde 125 bin TL faizsiz kredi verilecek! Takas desteği ve diğer fırsatlar…

Her yıl olduğu gibi bu sene de sonbahar aylarında sıfır kilometre otomobil kampanyaları gündeme gelmeye başladı. Markalar yıllık satış hedeflerini tutturmak için hızlı bir yarışa girerken vatandaşlara cazip fırsatlar sunuluyor. Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenlere son fırsat Nissan’dan geldi.

Japon otomotiv devi Nissan, ülkemizde en çok satan araç modellerinde ekim ayına özel kampanyaları duyurdu. Yalova’daki Nissan yetkili bayisinde de geçerli olan kampanyanın detayları belli oldu. Bütçesine en uygun koşullarda sıfır km Nissan sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmıyor.

YENİ NİSSAN QASHQAİ FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

YENİ NİSSAN QASHQAİ FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

Nissan bayilerinde kuyruk yaratacak kampanya sadece ekim ayına özel olarak açıklandı. Buna göre Nissan’ın Türkiye’de en çok satan modellerinden Yeni Qashqai E-Power modelinde çok cazip satış kampanyası başladı. Nissan Qashqai e-Power Desingpack Black Edition donanımı, 125 bin TL sıfır faizli taşıt kredisi ile yeni sahiplerine sunuluyor.

Otomotiv sektöründe SUV segmentinde en çok tutulan modellerden Nissan Qashqai satın almanın tam zamanı geldi. Japon otomotiv devinin resmi web sitesinden duyurduğu kampanyaya göre yeni Nissan Qashqai e-Power Desingpack Black Edition için faizsiz kredi verilecek. Sıfır km SUV almak isteyenler bu otomobile 125 bin TL 12 ay yüzde 0 faiz avantajıyla sahip olabilecek.

HEM BİREYSEL HEM TİCARİ MÜŞTERİLERE ÖZEL

HEM BİREYSEL HEM TİCARİ MÜŞTERİLERE ÖZEL

Yalova’daki Nissan bayisinde başlayan kampanya sadece bununla sınırlı kalmadı. Bireysel müşteriler, Nissan Qashqai e-Power Desingpack Black Edition modelinde 125 bin TL takas desteğinden de yararlanabiliyor. Taşıt kredisi ile birlikte takas desteği almak isteyenlereyse 125 bin TL yerine 75 bin TL destek veriliyor.

Bütçesine en uygun koşullarda yepyeni bir Nissan Qashqai e-Power satın almak isteyen Yalovalılar şimdiden bayilere akın etmeye başladı. Nissan ayrıca ticari müşterilere özel yüzde 1.99 faiz oranlı 15 ay vadeli 450 bin TL taşıt kredisi vereceğini duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.