Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’daki Giyim Teknolojileri Sergisi göz kamaştırdı

Yalova'da Hayat Boyu Öğrenme Haftası nedeniyle Halk Eğitim Merkezi’nde açılan ‘Giyim Üretim Teknolojileri’ kursu kursiyerlerinin eserlerinin yer aldığı sergi, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda açıldı

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 00:17
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’daki Giyim Teknolojileri Sergisi göz kamaştırdı

Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Yalova Halk Eğitim Müdürlüğü kursiyerleri tarafından açılan Giyim Üretim Teknolojileri Kursu Yıl Sonu Sergisi açıldı. Serginin açılış kurdelesini Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe kesti. Sergiyi gezen ve sergide yer alan çalışmaları inceleyen Akmeşe, sergide eserleri yer alan kursiyerlerle de sohbet etti. Kursiyerleri el emeğiyle ürettikleri eserlerinden dolayı tebrik eden Akmeşe, "Bu eserler, kursiyerlerimizin azim ve çabalarının somut bir göstergesidir. Halk Eğitim Merkezlerimizin her yaştan bireye sunduğu eğitim imkânları sayesinde, kursiyerlerimiz yeni beceriler kazanmakta ve kendilerini geliştirmektedirler. Bu da, hem bireysel hem de toplumsal kalkınmamız için büyük önem taşımaktadır” dedi.

Akmeşe ayrıca, Hayat Boyu Öğrenme Haftası'nın önemine değinerek, "Hayat boyu öğrenme, günümüzün hızla değişen dünyasında ayakta kalabilmek için gerekli olan en önemli becerilerden biridir. Bu nedenle, her bireyi hayat boyu öğrenmeye teşvik etmeli ve bu konuda gerekli imkânları sağlamalıyız. Halk Eğitim Merkezlerimiz, bu konuda önemli bir görev üstlenmektedir” şeklinde konuştu.

Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda açılan sergi, 1-7 Haziran tarihleri arasında gezilebilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.