Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da uyuşturucu kullanımının Ceza boyutuna dikkat çekildi

Yalova Üniversitesi Adli Bilimler ve Ceza Hukuku Kulübü 25.03.2024 tarihinde Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfi 4 'te "Kriminolojik ve Ceza Hukuku Boyutuyla Uyuşturucu Madde Suçları" adlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 10:41
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova'da uyuşturucu kullanımının Ceza boyutuna dikkat çekildi

Adli Bilimler ve Ceza Hukuku Kulübü tarafından, Yalova Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfi 4 'te "Kriminolojik ve Ceza Hukuku Boyutuyla Uyuşturucu Madde Suçları" adlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak Türk-Alman Üniversitesi'nden akademisyen Dr. İsmail Çınar ve Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TÜBİM amirliğinden Yılmaz Çetin katılım sağladı. Yalova Üniversitesi akademisyenleri Dr. Öğr. Üyesi Kenan Evren Yaşar moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, Dr. İsmail Çınar katılımcılara uyuşturucu madde kullanımının Kriminolojik ve cezai boyutu hakkında sunum gerçekleştirerek bilgilendirme çalışmaları yaptı. Gerçekleştirilen etkinlikte çok sayıda kişinin bir arada açtığı, ‘’Madde bağımlılığına hayır’’ ve ‘’Geleceğine sahip çık uyuma’’ yazılı pankartlar dikkat çeken detaylar arasında yer aldı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.