Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Suyun Sırrı Sanat Atölyesi açıldı

Hilal Karaaslan Çelik tarafından hayata geçirilen Suyun Sırrı Sanat Atölyesi’nin açılışı 29 Şubat Perşembe günü gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 02:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 02:41
Kaynak: Serap Polat
Yalova’da Suyun Sırrı Sanat Atölyesi açıldı

Geleneksel sanatların ve modern sanatların harmanlandığı eğitimlerle Yalova’nın kültür ve sanat faaliyetlerine bir yenisini ekleyen atölye, Gaziosmanpaşa Mahallesi Ilgın Sokakta açıldı.

Açılışa: geçmiş dönem Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Kültür Bakanlığı Geleneksel Sanatlar Eğitmeni Suna Koçal, Yalova Karadenizliler Derneği Başkanı İbrahim Bayzan ve Yalova Malatyalılar Derneği Başkanı Abdullah Alçık başta olmak üzere çok sayıda sanatsever katıldı.

Tecrübeli Eğitmen Hilal Karaaslan Çelik tarafından hayata geçirilen Suyun Sırrı Sanat Atölyesi, Yalova'nın sanat çalışmalarına katkı sağlayacak eğitimlerle hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap ediyor.

Ebru Sanatı, Resim, Tezhip, Hat, Ney, Kaligrafi, Çini gibi geleneksel sanatların yanı sıra Satranç, Drama, İngilizce, Akıl ve Zeka Oyunları, Çömlek ve Masal Atölyesi gibi etkinlikleri bir araya toplayan atölye, Yalovalı sanatseverlere farklı bir bakış açısı sunuyor.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.