Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Sanal İstihdam Fuarı

Yalova Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR), işverenler ile iş arayanları sanal ortamda buluşturacak. 17-18 Mayıs 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan 2. Sanal İstihdam Fuarı’na Türkiye genelinden katılım sağlanabilecek

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2023 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2023 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Sanal İstihdam Fuarı

Yalova İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Sanal İstihdam Fuarı, iş arayan ve işverenlere zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan bir platform olacak. Fuar, istihdam oluşturma potansiyeli yüksek olan sektörlerde faaliyet gösteren firmaların katılımıyla gerçekleştirilecek.

Fuarın internet sitesi olan sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresi üzerinden fuara katılan firmalar hakkında bilgi alınabilecek ve firma yetkilileri ile güvenli bir şekilde görüşme yapılabilecek. Ayrıca iş yerlerinin stantlarına dijital ortamda iş başvurusu yapılacak, canlı çevrim içi seminerlere katılacak ve online olarak işverenlerle yazışma ve internet üzerinden iş görüşmeleri yapılabilme imkânı sunulacak. Tüm bu hizmetler tamamen ücretsiz olarak verilecek.

Yalova İŞKUR, Sanal İstihdam Fuarı’na katılmak isteyen iş arayanların öncelikle “esube.iskur.gov.tr” adresinden kayıt olmalarını veya kayıtlarını güncellemelerini istedi. İşverenlerin ise “isveren.iskur.gov.tr” adresinden kayıt olmalarını veya kayıtlarını güncellemelerini tavsiye etti. Fuar hakkında daha fazla bilgi almak isteyenlerin ise Yalova İŞKUR’un telefon numarasından veya e-posta adresinden iletişime geçebilecekleri belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.