Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da öğrencilerden örnek davranış

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, anlamlı bir harekette bulunarak özel gereksinimli öğrencilerle birlikte spor ve egzersiz faaliyetleri gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 09:18
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da öğrencilerden örnek davranış

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, toplumsal duyarlılık örneği sergileyerek özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi; spor ve egzersiz etkinlikleri düzenledi. Bu anlamlı etkinlik, öğrenciler arasında olumlu bir etki yaratırken topluma da örnek bir dayanışma ve iş birliği modeli sundu. Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, özel gereksinimli öğrencilerle spor yapmanın ve egzersiz yapmanın sadece fiziksel faydalarını değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal gelişimlerine de katkıda bulunmasının önemini vurguladı.

Etkinlik sırasında öğrenciler arasında güçlü bir iletişim ve paylaşım ortamı oluşturulurken, her iki grup da birbirlerinin yaşam deneyimlerinden önemli dersler çıkardı.

Öğrenciler almış oldukları eğitimlerini sahada uygulayıp geliştirmek, topluma katkı sunmak amacıyla Milli Eğitime bağlı bulunan okullarda özel eğitim ihtiyacı olan bireylerle gerçekleştirdiği egzersiz ve spor faaliyetleri ile, fiziksel uygunluk düzeylerini geliştirmeye katkı sunmaya çalışmışlardır.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.