Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da çocukları kahkahaya boğan gösteri

Armutlu Belediyesi, çocuklara yönelik ücretsiz tiyatro etkinlikleri kapsamında ‘Maydanoz Sihirbaza Karşı’ müzikal güldürü ve illüzyon gösterisi düzenledi. Çocukların büyük bir ilgi gösterdiği gösteriye Belediye Başkanı Mustafa Tokat da katıldı

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2024 04:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 04:55
Kaynak: Yalova Hayat
Yalova'da çocukları kahkahaya boğan gösteri

Armutlu Belediyesi, çocukların eğlenmesi ve öğrenmesi için farklı etkinlikler sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede, Belediye Düğün Salonunda Maydanoz Sihirbaza Karşı müzikal güldürü ve illüzyon gösterisi gerçekleştirildi. Özgür Bulut’un kaleme aldığı ve yönettiği, Türkiye’nin farklı yerlerinde de sahnelenen gösteride, Maydanoz adlı bir sihirbaz, çocuklara sihir yapmayı öğretmeye çalışırken, onun rakibi olan Sihirbaza karşı mücadele etmesi konu alınıyor. Çocukların büyük katılımına sahne olan gösteriye, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat da katılarak, çocuklarla birlikte keyifli vakit geçirdi. Tokat, gösteri sonunda yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Onlara güzel bir hediye vermek istedik. Maydanoz Sihirbaza Karşı müzikal güldürü ve illüzyon gösterisi, hem eğlenceli hem de öğretici bir eser. Çocuklarımızın hayal gücünü ve merakını geliştirmek için böyle etkinliklere devam edeceğiz. Çocuk gülerse dünya güler anlayışımız ile çocuklarımızla bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Gösteriyi izleyen çocuklar ve velileri de belediyeye teşekkür ettiler. Çocukların velileri, “Çocuklarımız için çok güzel bir etkinlik oldu. Hem eğlendiler hem de öğrendiler. Belediyemizin çocuklara yönelik böyle hizmetleri çok takdir ediyoruz. Başkanımız Mustafa Tokat’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.