Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Bu Ay En Çok Okunan Kitaplar Hangileri Oldu? Yalova'da en çok hangi kitaplar okundu?

Yalova’da vatandaşların en çok hangi kitapları tercih ettiği ortaya çıktı. Yalovalı kitapseverlerin bu ay en çok hangi kitapları okuduğu merak konusu oldu. İşte Yalovalıların en sevdiği kitaplar...

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 03:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 03:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Bu Ay En Çok Okunan Kitaplar Hangileri Oldu? Yalova'da en çok hangi kitaplar okundu?

Yalova’da kitap satışlarının düzenli bir şekilde kitap okuyan kesimler tarafından gerçekleştirildiğine dikkat çeken kitapevi yetkilileri, “Yalova’da bu ay tercih edilen kitaplar arasında her türden var. Düzenli bir şekilde kitap okumayı sürdüren kitapseverlerin ilgileri kaldığı yerden devam ediyor. Son zamanlarda en çok okunan kitap insan psikolojisini ele alan Engin Geçtan imzalı İnsan Olmak kitabı oldu.

Ayrıca bu ay da psikolojide duygusal manipülasyondan kurtulma ve korunma metotlarına dair bilgiler bulunduran Seni Yoran Her Şeyi Bırak kitabı da çok satanlar arasında yer aldı. Ardından merak edilen kitaplar arasında yazarı Emil Michel Cioran olan Çürümenin Kitabı bulunuyor” dedi. Yetkililer bu ay en çok okunan kitapları şöyle sıraladı: “En çok satılan kitaplarımızdan birisi Gece Yarısı Kütüphanesi’nin yazarından Matt Haig’in Zamanı Durdurmanın Yolları kitabı oldu. Modern Klasikler Dizisi Jack London imzalı Martin Eden, Zülfü Livaneli’nin Balıkçı ve Oğlu ve John Steinbeck’in Cennetin Doğuşu en çok tercih edilen kitaplar arasında yerini aldı.” 

M. Tunç Tanrıverdi 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.