Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da 680 öğrenci teröre karşı bilgilendirildi

Yalova Emniyet Müdürlüğü gençlerin terör tehdidinden korunması ve bilinçlendirilmesini sağlamak adına eğitimlerini sürdürüyor. Gençlik ve Güvenli Gelecek Projesi kapsamında 680 öğrenci bilgilendirildi

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2024 03:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2024 03:45
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da 680 öğrenci teröre karşı bilgilendirildi

Yalova Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği (BÖF) tarafından terör örgütlerinin gençleri etkilemesini engellemek amacıyla ‘Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri’ başlığı altında çeşitli çalışmalar yürütülüyor. Gençlik ve Güvenli Gelecek Projesi kapsamında, Yalova'daki lise 11. sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirme etkinlikleri gerçekleştirildi.

Armutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Armutlu Dr. Enver Ören Çok Programlı Lisesi, Çiftlikköy Mustafa Kemal Anadolu Lisesi, Çiftlikköy Şehit Muhammed İslam Altuğ İmam Hatip Lisesi, Çiftlikköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Yalova Güzel Sanatlar Lisesi'nde 7 oturumda toplam 680 öğrenciye terör, terörle mücadele ve terör örgütlerinin eleman temin etme yöntemleri konularında bilgilendirme yapıldı. Proje kapsamında öğrencilere çeşitli hediyeler de verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.