Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YALOVA'DA 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENİYOR

Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi, Yürüyen Köşk Derneği ve Bahçeşehir Koleji işbirliğiyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Halil İnalcık Kültür Merkezi'nde "Yarının Doğası Bugünden Yaratılır" temalı etkinlik düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2023 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2023 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YALOVA'DA 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENİYOR

Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi öncülüğünde, Yürüyen Köşk Derneği ve Bahçeşehir Koleji işbirliğiyle 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde özel bir etkinlik düzenleniyor. “Yarının Doğası Bugünden Yaratılır” temalı program, Halil İnalcık Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

5 Haziran Pazartesi günü saat 14:00 ile 17:00 arasında gerçekleşecek etkinlikte, çevre bilincini artırmak ve sürdürülebilirlik konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler yer alacak. “Atık Değil Dönüşüm” defilesi ile atık malzemelerin nasıl dönüştürülebileceği gösterilecek, Huriye Baltacı'nın karma sergisiyle doğa teması işlenecek ve sihirli dönüşüm atölyesi ile katılımcılar geri dönüşümün önemini öğrenecekler. Ayrıca, canlı müzik performanslarıyla etkinlik renklendirilecek.

Programda, deneyimli Emekli Vali Prof. Dr. Yusuf Erbay ve Yürüyen Köşk Derneği Başkanı Mesut Erdoğan da söyleşi verecekler. Bu söyleşilerde çevre koruma, sürdürülebilirlik ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakma konuları ele alınacak.

Yalova Kent Konseyi, tüm vatandaşları bu anlamlı etkinliğe davet ediyor. Program, çevre bilincini artırmak, atık yönetimi ve geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturmak adına önemli bir fırsat sunuyor.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.