Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Çiftlikköy’de miniklere itfaiye eğitimi

Yalova’nın Çiftlikköy İlçesinde, GSD Eğitim Vakfı Çiftlikköy İlkokulu’nun anasınıfı öğrencileri, itfaiye ekipmanları ve yangın söndürme konularında bilgi sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 03:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 03:12
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Çiftlikköy’de miniklere itfaiye eğitimi

İtfaiye, hayatımız için büyük önem taşımaktadır. Olası bir yangın durumunda panik olmadan doğru şekilde nasıl hareket edeceğimiz konusunda bilgi sahibi olmak hayati önem taşımaktadır. Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, mesleki tanıtım etkinliği kapsamında GSD Eğitim Vakfı Çiftlikköy İlkokulu’nun anasınıfı öğrencilerini ağırladı ve çeşitli konularda bilgilendirme çalışması yaptı. Yapılan çalışma sayesinde, anasınıfı öğrencileri henüz küçük yaşta iken yangın konusunda farkındalık kazandı.

Anasınıfı öğrencileri burada; yangın söndürme, itfaiye araçları, yüksekte arama kurtarma çalışmalarında kullanılan alet, ekipman ve malzemeleri hakkında, işin uzmanı olan Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürü Murat Erdoğan’dan çok önemli bilgiler aldı. Etkinliğe katılım sağlayan tüm miniklere kek ve meyve suyu ikram edildi devamında ise Küçük İtfaiyeci Başarı Belgeleri takdim edildi. Öğrenciler gerçekleştirilen etkinlikten hem faydalı bilgiler öğrenmiş oldu hem de keyifli vakit geçirerek eğlendi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.