Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Bit Pazarı’nda neler var neler? Yalova Bit Pazarı’nda fiyatlar ne kadar? Yalova Bit Pazarı bu hafta da doldu taştı!

Yalova bit pazarı her hafta olduğu gibi bu hafta da doldu taştı, alışverişe gelen vatandaşlar fiyatlar karşısında şaşırdı.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2023 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2023 13:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Bit Pazarı’nda neler var neler? Yalova Bit Pazarı’nda fiyatlar ne kadar? Yalova Bit Pazarı bu hafta da doldu taştı!

Yalova bit pazarı her hafta olduğu gibi bu hafta da doldu taştı, alışverişe gelen vatandaşlar fiyatlar karşısında şaşırdı. Ülke genelinde yükselen fiyatlara rağmen bu pazarda hala daha çok uygun fiyatlara kıyafetten, alet edevata, ayakkabıdan, kitaba her türlü ürünü bulmak mümkün. Bu pazarda kendinizi hiç ihtiyacınızın olmadığını düşündüğünüz bir ürünü incelerken bulabilirsiniz. 5 TL’ye güncel şartlarda simit alamazken burada kitap alabilmek mümkün. Her hafta olduğu gibi bu hafta da Yalova Bit Pazarı’nın nabzını siz değerli okurlarımız için tuttuk, detayları haberimizde derledik.

Hem sıfır hem ikinci el ürün bulunuyor

Yalova Bit Pazarı her hafta olduğu gibi bu hafta da doldu taştı. Yalova Halkı’nın uygun fiyatlı alışveriş imkanı deyince aklına ilk gelen yerlerden olan pazar, bünyesinde pek çok farklı kategoride ikinci el ve sıfır ürün barındırıyor. Kıyafetten ayakkabıya, kitaptan elektroniğe yüzlerce farklı ürün her perşembe Yalova Halkına sunulmak üzere tezgahlarda yerini alıyor.

Özellikle fiyatların git gide arttığı bu günlerde Yalova Bit Pazarı vatandaşlar tarafından mağazalara alternatif olarak görülüyor. Doğru bilinen bir yanlışı düzeltmek gerekirse bu pazarda sadece ikinci el ürünler satılmıyor, aynı zamanda sıfır ve kaliteli pek çok ürünü bünyesinde barındırıyor. Her bütçeye uygun kıyafet veya araç gereç bulmak bu pazarda mümkün.

 

Her yaşa hitap ediyor

Çocuklar şüphesiz ki oyuncakları çok severler veya boyama kitaplarını. Mağazalarda veya internet üzerinden satış yapan sitelerde doların da etkisiyle fiyatlar epeyce artmış durumda. Yalova Bit Pazarı bünyesinde barındırdığı, oyuncaklar, kitaplar, boyama kitapları, zeka oyunları ve benzeri ürünler ile miniklerin de dikkatini çekmeyi başarıyor.

Ayrıca Yalova Bit Pazarı’nda eski zamanlardan kalma pek çok kitap ve kasetçalar bulunmakta bu nedenle yaşlı vatandaşlar da sık sık bu pazarı ziyarette bulunarak özlemini yaşadığı eski ürünleri bulma şansı yakalıyor. Dolayısıyla Yalova Bit Pazarı her yaştan vatandaşa hitap ediyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.