Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Tutuk gençlere destek olmaya devam ediyor

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, öğrencileri makamında ağırlayarak ödevlerinde yardımcı olmak adına röportaj gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2023 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Belediye Başkanı Tutuk gençlere destek olmaya devam ediyor

Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim görmekte olan Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri, ödev konularını gerçekleştirebilmek adına Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile görüşme talebinde bulundular. Başkan Tutuk gençlerin ricasına kayıtsız kalmadı ve onları makamında ağırlayarak sohbet gerçekleştirdi. Sonrasında ise öğrenciler Başkan Tutuk’a ödev konularından bahsetti.

Öğrenciler gerçekleştirmek istedikleri röportaj için makamda tripodlarını kurdu kameralarını hazırladı ve kayda girdi. Başkan Tutuk öğrencilerin sormuş oldukları soruları ve merak ettiği konuları samimiyetle cevapladı ve eğitime vermiş olduğu önem ve desteği vurguladı. Röportaj tamamlandıktan sonra ise öğrenciler Başkan Tutuk’a misafirperverliğinden ve yardımlarından dolayı teşekkür etti. Ziyaretin sonunda Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksek Okulu Medya ve İletişim Bölümü öğrencileri ile fotoğraf çekilen Başkan Tutuk genç öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi ve yolunuz her zaman açık olsun çocuklar diye ekledi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.