Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Bahçelievler Pazarı, Kurban Bayramı sonrası durgunluğa girdi

Yalova'daki Bahçelievler Pazarı, Kurban Bayramı'nın ardından hareketliliğini kaybediyor, pazar esnafı durumdan şikayetçi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2023 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2023 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Bahçelievler Pazarı, Kurban Bayramı sonrası durgunluğa girdi

Yalova'da her Pazartesi günü Muammer Aksoy Sokak üzerinde kurulan Bahçelievler Pazarı, Kurban Bayramı'nın ardından durgun bir sürece girdi. Bayram öncesinde yoğun ilgi gören pazar, bayram sonrası alışveriş talebinde belirgin bir azalma yaşadı.

Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar, pazarda ihtiyaçlarını karşılamak ve bayramlık alışverişlerini yapmak için yoğun bir şekilde pazarı ziyaret ediyordu. Ancak bayramın ardından talep düşüşü yaşandı ve pazar esnafı durgunluktan şikâyet etmeye başladı.

10 yıldır Yalova’da pazarcılık yaptığını belirten Erhan Y. “Bayram öncesi hareketliydi. İşler baya güzeldi. Şimdi bayram sonrası biraz durgun geçer. Hem hava çok sıcak hem de her şey pahalı. İnsanlar dışarı çıkmaya korkuyor. Yapacak bir şey yok. Millet kurbanlık aldı, kıyafet aldı, o kadar harcama yaptı bayram geliyor diye, şimdi kimsede para kalmadı. Biz de sıkıntılardayız.” ifadelerini kullandı.

Bahçelievler Pazarı, Yalova halkı için önemli bir alışveriş noktası olmasına rağmen, Kurban Bayramı sonrası yaşanan durgunluk pazar esnafını endişelendiriyor.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.