Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya, “Kadınlara desteğimiz sürecek”

Yalova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesindeki Aile Destek Merkezi (ADEM) ve Sosyal Danışma Merkezi (SODAM) bünyesinde açılan kurslara katılan kadın kursiyerlerin eserlerinden oluşan sergi Yalova Kent Müzesi’nde düzenlenen törenle açıldı

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 10:26
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Vali Kaya, “Kadınlara desteğimiz sürecek”

Serginin açılışına Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Vali Yardımcıları İdil Özdemir Doğan, Deniz Pişkin, Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Laçin, Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ile çok sayıda davetli katıldı. Serginin açılışı öncesinde konuşan Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya kadınların kendi güçleri ve üretimleri ile ayakta durmalarını sağlamaya yönelik desteklerin devam edeceğini ifade etti.

Her kadının üretim yapması gerektiğini ifade eden Vali Kaya, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’mızın bünyesinde 1 yıl boyunca gerçekleştirilen kurslarda çok kıymetli eserler ortaya çıktı. Kursiyerlerimiz ve kurs hocalarımız başta olmak üzere emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Biz her kadımız bir fabrika gibi evinde de üretim yaparak çalışsın istiyoruz. Yaptığı bu eserlerle de aile ekonomisine katkı sunsun. Kadınlarımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın verdiği desteklerle değil kendi emeği ve üretimi ve gücü ile ayakta dursun istiyoruz. Kadınlarımızın her şeyi başarabileceğini biliyoruz. Ama bizim de desteklerimiz bu noktada devam edecek” dedi.


Ardından kurdeleyi keserek sergiyi açan Vali Kaya, eserleri inceledi. Kursiyerlerden ve kurs hocalarından da bilgiler alan Vali Kaya, herkese teşekkür etti. 13 Haziran 2024 tarihinde açılan sergi 14 Haziran 2024 tarihine kadar açık kalacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.