Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uzmanlar Koleji okul sporlarında bir ilke imza attı

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Okul Sporları müsabakalarına Uzmanlar Koleji Lise Takımı damga vurdu.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 13:41
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Uzmanlar Koleji okul sporlarında bir ilke imza attı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve gençlerin sosyalleşmesini sağlamak ve spor kültürünü yerleştirmek amacıyla ülke genelinde her yıl çeşitli branşlarda düzenlenen Okul Sporları bu yıl da düzenleniyor.Yalova’da da her yıl genç sporcuların bir araya geldiği müsabakalar renkli görüntülere sahne olurken, yeni yeteneklerin keşfedilmesini sağlıyor.

Yalova’daki Okul Sporları müsabakalarına 4 farklı kategoride katılan Uzmanlar Koleji öğrencilerin aldığı derecelerle spordaki başarısını kanıtladı.Yüzme kategorisinde yarışan Uzmanlar Koleji ortaokul 6’ncı sınıf öğrencilerinden Hasan Hüseyin Bedir ve Ortaokul 5’inci sınıf öğrencilerinden Mira Bozkurt, 4 stilde dereceye girerek Uzmanlar Koleji’ne madalyalarla döndü.Uzmanlar Koleji’nin Lise Takımı ise, Liseler Arası İl Şampiyonu oldu. 4 kategoride katıldığı okul sporlarını 2 adet şampiyonluk ve 2 adet 2’ncilikle bitiren Lise Takımı, Yalova’da okul sporlarında bir ilke imza attı.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.