Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turizmciler ilin turizm rotalarını yerinde gördüler

TÜRSAB’a bağlı turizm acentelerinin yetkilileri Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla Yalova’nın turistik noktalarını gezdiler

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2024 03:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2024 03:50
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Turizmciler ilin turizm rotalarını yerinde gördüler

Yalova’nın turizm acentelerinin turizm rotalarına dahil edilmesini sağlamak adına Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 2 günlük bir tanıtım gezisi düzenlendi. Bu çerçevede ilin tarihi ve doğal güzelliklere sahip yerlerini gezen turizmciler, turizm tesislerini de gezdiler. Altınova, Termal, Çınarcık ve Armutlu ilçelerindeki turizm rotalarını yerinde görme imkanı bulan turizm acentelerinin yetkilileri Atatürk’ün Yürüyen Köşk’ünü de gezdiler. TÜRSAB Kültür Rotaları İhtisas Başkanı Bülent Bek ve TÜRSAB Gastronomi İhtisas Başkanı Erdal Çeri, Yalova Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin’den il hakkında bilgiler de aldı.


2 günlük gezinin ilin turizme yönelik potansiyellerinin turizmcilere anlatılması ve Yalova’nın turizm acentelerinin tur rotalarına alınması anlamında çok faydalı olduğunu ifade eden Yalova Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin, bu anlamda kendilerini ağırlayan belediye başkanlarına da teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.