Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜGVA’nın ücretsiz Yaz Okulu kayıtları başladı

Türkiye Gençlik Vakfı Yalova Şubesi, ortaokul öğrencileri için her yıl olduğu gibi bu yıl da 6 haftalık Yaz Okulu Projesini uygulayacaklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 20:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 20:01
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
TÜGVA’nın ücretsiz Yaz Okulu kayıtları başladı

Türkiye Gençlik Vakfı Yalova Şubesi tarafından ücretsiz olarak uygulanan Yaz Okulu Projesi, 24 Haziran’da başlayıp, 9 Ağustos’ta sona erecek. 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerini katılabileceği yaz okulu kayıtları vakfın resmi web sitesi üzerinden alınmaya başladı. 

Oyunlar ve yarışmalarla eğlenceli bir dönem hedefleniyor

Yaz Okulu Projesiyle ortaokullu öğrenciler ilgi alanına uygun olarak seçecekleri futbol, basketbol, voleybol, dart, badminton, mangala, satranç, geleneksel sporlar gibi derslerle eğlenceli vakit geçirecek. Ayrıca yüzme, piknik, langırt ve ata binme gibi çeşitli aktiviteler de yer alacak.

Geleneksel oyunların yanı sıra akıl ve zeka oyunlarıyla öğrencilerin kendini geliştirebileceği yaz okulunda çeşitli yarışmalar da yapılacak. Kazanan öğrencilere ise sürpriz hediyeler verilecek. Ayrıca gençler, hem Kur’an-ı Kerim’i kendi seviyelerine uygun olarak belirlenen sınıflarda öğrenecek hem de temel dini bilgiler dersi ile dinlerini daha iyi öğrenme fırsatı bulacaklar.

Serap Polat 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.