Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TIKLIM TIKLIM DOLDULAR

Yalova’da Ramazan Bayramı öncesi berberlerde yoğunluk yaşandı. Vatandaşlar bayrama temiz ve bakımlı girmek için son günlerde berberlere akın etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2023 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2023 00:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
TIKLIM TIKLIM DOLDULAR

Berberler de vatandaşların taleplerini karşılamak için fazla mesai yapmak zorunda kaldılar.

Bayram öncesi her yıl olduğu gibi bu yıl da berberlerde yoğunluk yaşandığını söyleyen Berber Cem Fikri Danayiyen, “Vatandaşlarımız genellikle işlerini son güne bırakıyorlar. Bu yılda aynısı oldu. Biz de onları mağdur etmemek için elimizden geleni yaptık. Randevu sistemiyle çalışmamıza rağmen sıra bekleyenler oldu. Ona rağmen her vatandaşımızın tıraşını yaptık” dedi.

Danayiyen, bayramlarda berberlerin kapalı olduğunu da hatırlatarak, “Bayramda berberler kapalı oluyor. O nedenle buradan bir kez daha vatandaşlarımıza önümüzdeki Kurban bayramında tıraşlarını son güne bırakmamalarını tavsiye ediyorum. Böylece hem vatandaşlar sıra beklemek, hem de berberler mesai yapmak zorunda kalmazlar” dedi.

Vatandaşlar ise bayram yoğunluğuna rağmen gece geç vakitlere kadar vatandaşların bayram tıraşlarını yapmak için özveri ile çalışan berberlere teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.