Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal’de Çocuk Şenliği heyecanı

Termal Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Çocuk Şenliği bu yıl da 9 Haziran’da Termal 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Parkı’nda gerçekleştirilecek. Şenlikte birçok eğlenceli etkinlik ve gösteri çocukları bekliyor

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2023 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2023 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Termal’de Çocuk Şenliği heyecanı

Termal Belediyesi, çocukların yüzünü güldürecek bir şenliğe daha imza atıyor. Termal Belediyesi Geleneksel Çocuk Şenliği bu yıl da düzenleniyor. 9 Haziran 2023 Cuma günü saat 16.00’da Termal 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Parkı’nda gerçekleştirilecek olan şenlikte çocuklar doyasıya eğlenecek.

Şenlikte Çamur Atölyesi’nden animasyon ekiplerine, Sosis Balon Atölyesi’nden panayır oyunları, Çizim Atölyesi, yüz boyama etkinliği, varyete ekibi ve halk oyunları gösterilerine kadar birçok etkinlik de çocuklarla buluşacak. Dev bir oyun parkının da yer alacağı Termal Çocuk Şenliği’ne yine ilin her noktasından yoğun bir katılım bekleniyor.

Tüm Yalovalıları geleneksel düzenlenen Çocuk Şenliği’ne davet eden Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların mutlu olması ve eğlenmesi bizim için çok önemlidir. Bu nedenle her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Çocuk Şenliği ile onlara unutamayacakları bir gün yaşatmak istiyoruz. Şenliğimize tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.