Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Temel yaşlıları ziyaret etti

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel beldede yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret ederek sorunlarını, talep ve önerilerini dinledi. Temel yaşlıların tecrübelerinden de yararlandıklarını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2023 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2023 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Temel yaşlıları ziyaret etti

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, hasta ve yaşlıları evlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu. Temel, Meclis Üyesi Erdem Küçük ve Belediye Personel Müdürü Celal Tümer ile birlikte beldede yaşayan sorunlu ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara moral verdi. Ziyaretlerde yaşlıların toplumun yaşayan hafızası olduğunu dile getiren Temel, “Yaşlılarımız bizim baş tacımızdır. Onların tecrübe ve bilgilerinden yararlanmak, onlara saygı ve sevgi göstermek hepimizin görevidir. Belediye olarak onların her zaman yanındayız. Sorunlarını ve taleplerini dinliyor, çözüm üretiyoruz. Onlara huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden yaşlılar ise Temel’e ve beraberindekilere teşekkür ederek, “Bizleri unutmadığınız için çok mutlu olduk. Sizleri evimizde ağırlamaktan onur duyduk. Yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere minnettarız. Allah sizden razı olsun.” diye konuştular.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.