Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEMA Vakfı’nın 28 yıllık geleneği devam ediyor

TEMA Vakfı 28 yıldır her seçim öncesi olduğu gibi bu seçim öncesinde de hazırladığı Ekosiyaset Belgesi’ni Yalova’daki tüm siyasi parti mensuplarına teslim etti

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
TEMA Vakfı’nın 28 yıllık geleneği devam ediyor

Geçmişten günümüze amacı başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıklarımızın korunması için bilim temelli çalışmalar yapan TEMA Vakfı'nın siyasi partilere sunmak üzere hazırladığı siyasette ekolojik yaşam temelli politikaların uygulanmasını öneren Ekosiyaset Belgesi partililere teslim edildi.  28 yıldır her seçim öncesi siyasi partilere iletilen belge, siyasette ekoloji temelli yaklaşım ve toprak başta olmak üzere doğal varlıkları, biyolojik çeşitliliği ve iklimi koruma amaçlı uygulama önerileri içeren bir yol haritası niteliğindedir. Ekosiyaset Belgesi, İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir'in daveti ile Yalova Milletvekili adayları 1.sıra Ayhan Küçük, 2.sıra adayı Ersin Akyüz ve 3.sıra adayı Nilgün Turan Haybek'e teslim edildi.
Aynı zamanda AK Parti İl Başkan Yardımcısı Serhat Topçular ve Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz’a da belge teslim edildi. TEMA Yalova Vakfı belgeleri teslim ederken, “Tüm canlıların yaşam hakkını, toplum yararını ve mutluluğunu odağına alan siyasete davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.